Om os

Smukt lys med Bellinge El ApS

Bellinge El ApS er en lille lokal elinstallatørvirksomhed, som ejes af elektriker Søren Skov. Virksomheden er nystartet i november 2018, men Søren har 20 års erfaring som elektriker. Heraf 10 år med særligt fokus på og ekspertise inden for belysning.

Vi lægger vægt på at udføre kvalitetsarbejde og yde en god service og rådgivning til vores kunder. Det gælder både det æstetiske og det energimæssige, når der skal træffes valg om belysning eller laves nye elinstallationer. Vi lytter til dig og spørger ind til dine ønsker og behov. Skal du arbejde ved lyset eller skal det give en hyggelig atmosfære i et ellers mørkt hjørne? Ønsker du at nedbringe energiforbruget i din virksomhed med LED-lys? Hvilke installationer har du brug for i dit nye køkken eller badeværelse?

Vi sørger for at komme hele vejen rundt om dit projekt, så vi kan give dig de bedste anbefalinger til løsninger. Vi tager naturligvis økonomien og dit budget med i betragtning. Når planen er lagt, sørger vi for at realisere de gode intentioner, så du får det lys og de installationer, der gør din hverdag behagelig og praktisk.

Som lokal virksomhed i Bellinge sætter vi stor pris på, at vi har mange trofaste kunder i lokalområdet. Når kunderne bliver ved med at vende tilbage og holder ved gennem mange år, vidner det om, at de er glade for vores arbejde. Det ser vi som et skulderklap.

Med vores centrale beliggenhed kører vi dog gerne til opgaver på hele Fyn. Så tøv ikke med at kontakte os med din opgave uanset om du er boligejer eller ejer en virksomhed.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Bellinge El ApS er din lokale elinstallatør med særlig ekspertise inden for belysning.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

    Eller ring til os nu

    Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

    Bellinge El ApS

    Smukt lys med Bellinge El ApS

    Ring 51 20 96 99